Хороскоп за днес, 13 май:Овен  Енергията е много ценен и

...
Хороскоп за днес, 13 май:Овен  Енергията е много ценен и
Коментари Харесай

Изключително труден избор за една зодия днес

 Хороскоп за през днешния ден, 13 май:

Овен 

Енергията е доста скъп и стеснен запас, както демонстрира непознатия опит. Вие несъмнено би трябвало да помните това в този момент, когато става дума за Вашия личен възторг и благоприятни условия. Разговор - това е правилният метод и по тази причина не се напрягайте ненужно. Доста съблазнително е да се включите във всичко, което се случва към Вас, само че най-добре е да подтиснете този ентусиазъм. Отделяйте внимание единствено на това, което фактически заслужава Вашето внимание. 

Телец

На Вашия обичан човек през днешния ден може да се завиди, тъй като Вие ще го разбирате от половин дума или половин взор. Дано по-често да се радвате на такова схващане! Както е известно, когато докторът е утолен, и на болния му е по-лесно. Значи щом Вашата половинка е щастлива, и вие ще вкусите парченце от това благополучие.

Близнаци

Вашият обичан човек през днешния ден доста комплицирано ще реагира на всели Ваш опит да го измамите, надхитрите или въпреки единствено да го разиграете. Постарайте се да вземете под внимание тази странна специфичност и да действате със съответните заключения и избраните цели.

Рак

Възможностите, които се разкриват пред Вас, са доста, само че да се възползвате от тях не е по този начин елементарно. Днес звездите Ви изкушават по всевъзможен метод, проверявайки Ви за неотстъпчивост на характера и честност на правила. Помнете, че на последните не би трябвало да изневерявате по никакъв метод и никога. Колкото по-последователни бъдете в своите действия и решения, толкоз по-добри резултати ще постигнете в последна сметка. Подкрепата на околните Ви радва и въодушевява. Днес даже и хора, всекидневно великодушни на забележки, няма да се скъпят на похвали и думи на утвърждение. Нараства креативния Ви капацитет и се появяват отлични хрумвания, които сполучливо ще реализирате в скоро време.

Лъв

Днес звездите ще основават удобни условия за всичко, което сте си възнамерявали за деня. Реализация на концепциите Ви и подсилване на Вашата известност. На всички ще извършите допустимо най-хубавото усещане. Само че до момента в който решавате ослепително своите задания, убедете се, че не сте се възгордели прекомерно от триумфите си. И не забравяйте, че най-хубавата тактичност - това е учтивост и почитание към другите.

Дева

Ще се наложи да избирате сред мечтаното и нужното, само че за жалост няма да съумеете да обедините едното с другото. Чувството Ви за дълг ще бъде както постоянно мощно, а това на моменти ще Ви оказва помощ да се справите с негативните страсти. За страдание раздразнението все-пак ще вземе връх. Затова през втората половина на деня вероятността за спорове нараства. Възможни са непредвидени предложения, купони и незапланувани развлечения. Помнете, че довечера не би трябвало да стоите до късно, е най- добре да си легнете рано да спите. 

Везни

Днес най- към този момент ще се нуждаете от положителни вести. Може да ги получите - звездите не споделят нищо по този въпрос... Трябва да сте по- деликатни при шофиране или секване на улиците като пешеходец, тъй като са евентуални неприятни изненади. Във финансовата сфера може да очаквате триумф.

Скорпион

Днес ще се наложи много дълго да убеждавате своя обичан човек в правилността на това или това деяние, което бихте желали той да предприеме. Не се знае, дали ще съумеете да се справите с това или не, само че ще се наложи да извършите замисленото независимо.Настройте се за това по- рано.

Стрелец

Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия обичан човек по настрана, не е било на вятъра нито за Вас, нито за него. Днес с удивление ще откриете, че и двамата много сте се изменили, и даже вашите връзки напълно не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши? 

Козирог

Възможността Ви да действате целенасочено, ще се възпламени до края на деня. При това опцията да не допуснете никаква неточност, не е чак толкоз огромна. Ако сте родени през втората декада на своя зодиакален знак, би трябвало да се пазите от претоварване и от неправилни дейности. Втората половина на деня дава обещание да бъде по-хармонична за Вас. През това време елементарно ще контактувате освен с приятелите, само че и с деловите си сътрудници, като ще съумявате леко и красиво да оформяте своите истински мисли.Не е изключено приемане на уведомление от различен град или чужбина. Може да бъде възобновена електронна кореспонденция.

Водолей

Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свързани с много особени усеща, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка обстановка, да му кажете това. Разбира се, не постоянно печелите в казиното на живота, само че понякога Ви се пада джакпотът.

Риби

Как се обръщате към обичания човек? Две- три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на Вашата половинка може да се измислят много ласкави производни! Днес е най- подобаващия ден за опити от сходен жанр. Опитайте!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР